perjantai 9. toukokuuta 2008

Wikittelyä urakalla!

Vihdoinkin oli taas mun opetuspäivä. Ja wikittelimme taas puoli päivää jossei enemmänkin. Muistuttelin mitä kaikkea omassa wikissämme on hyödynnettäväksi, sillä jo nyt on aika orientoitua näyttöprosessiin ja harjoitella oman osaaminen dokumentaatiota. Valitettavasti vain kaikki eivät tänäänkään päässeet paikalle.

Toinen wikimme on yhteistyöwiki openIdean eli projektimme kanssa (koskahan ehtisi kirjata ningiin näkyviin sen mitä on tehty?), jonka käyttöä aloitimme. Samalla tulimme kirjautuneeksi sisään wikispacesiin ja osa intoutui avaamaan omaa wikiä. Kunpa vielä joku oman bloginkin väsäisi; siis suomenkielisen sellaisen. :-)

Päivän teema oli siis objekti ja kirjoittamisen tärkeys. Kirjoittamisessa pohdimme sitä, mikä on vaadittava taso asioimistulkin näytössä.

Kummallista on se, että kun on nautittu Tuijan tuomat lahjukset ja palataan luokkaan, niin kaikki istuvat koneelle näpyttämään ja heittäytyvät verkkoihin upotakseen jälleen. Piti taas repiä yhteistyöhön ja kasvokkaiseen keskusteluun, eikä sekään tehoa kaikkiin. Meillä on täällä nörttisukupolvi (ikärakenne 20-60) oppimassa viestinnän ammattilaiseksi, kääk!
Kata