torstai 31. tammikuuta 2008

Porin työseminaari 29.1.2008






Me käytiin Tuijan (ja muutaman muun takkilaisen) kanssa Porissa osallistumassa työseminaariin, jossa pohdittiin verkko-oppimista. Mitä uutta? No ei kovin kummoisia; lähinnä vahvistusta sille, että hyvässä vauhdissa ollaan. Tulipahan taas todettua, että organisaation muutos ja toiminnan johdon tuki on olennaisen tärkeää, kun verkkoihin halutaan tuottaa laadukasta oppimisen prosessia. Ja tietoturva-asioista ei saa lipsua.

Tammikuu on hurahtanut

Uusi ryhmä on aloittanut aktiivisesti ja verkkokurssilla on oltu ahkeria. Myös skypeä on otettu käyttöön ja juuri tälläkin hetkellä olen passissa odottamassa, jos joku soittaisi ja päästäisiin harjoittelemaan ääntämistä.

Loin juuri ryhmälle ensimmäisen wikin, joka on wikispaces -pohjainen. Ajattelin, että siitä on helpointa aloittaa. Ensi viikon perjantaina sinne sitten mennään ja tarinan kirjoittaminen alkaa. Luulenpa, että ryhmäläisillä on melkoinen infoähky menossa: paljon ja monessa paikassa tapahtuu... Uskon, että jokainen löytää piankin oman tapansa toimia ja opiskella aktiivisesti.

Kata

P.S: Teen tässä töitä kaverin koneella; oma läppärini on ollut tiltissä/uudelleen asennuksessa/ etähallinnassa viimeiset 2,5 tuntia. Tämä lienee sitä tietoturvaa: minua estetään tekemästä yhtään mitään...